Loading...
Misjon – Uganda2018-04-17T20:57:42+02:00

Litt forhistorie

Herren talte til meg for mange år siden om «den rette faste» – og i dette ordet står det at det er å ta seg av enker og faderløse.
Så, derfor har jeg i flere år vært bedende i forhold til hva han mente med det i forhold til den veien jeg skulle gå i forhold til dette.
Til slutt ledet Han meg til en forbindelse i Uganda!
Jeg hadde en skepsis i forhold til hjelpearbeid der alt gikk bort i administrasjon og det var spørsmål om midler virkelig kom frem til de som trengte det. Jeg har alltid støttet flere ting – Dina stiftelsen, evangeliesenteret, Care m.fl – men ville oppleve noe mere enn å bare sende kroner.
Kontakten med Uganda og Muliika Emanuel Fred ble opprettet og i 2016 reiset jeg ned sammen med Id Skardal for å misjonere og å hjelpe – og ; å se om det nytter!
Opplevelsen ble sterk! Hundrevis av barn som levde på gata,uten fremtid. Hiv Aids hadde tatt så mange liv…Enker som måtte livnære seg selv og barna sine på fryktelig vis.. Medisiner som kostet mer enn det var mulig å oppdrive. Men alikevel en overlevelsestrang og glede som forundrer.
Året etter kom vi tilbake. Flere av barna var reddet fra gata og fikk mat og skolegang. Enker som hjalp enker og tok inn gatebarn som sine egne. Enker som strålte med verdighet fordi de hadde fått hjelp til å lage sin egen lille abeidsplass. De lagde vesker, smykker, dyrefor, dyrket ting, stelte hår, vasket klær for andre… så oppfinnsomme! De kom gledesstrålende oss i møte og delte ut hjertevarme klemmer.. Det nytter !!
I skrivende stund forbereder vi oss til å reise dit igjen – og GUD er med !
Følg gjerne med på rapportene som blir lagt ut – reisebrev o.l

Har du lyst til å være med å støtte oss, får du lov til det !
Vipps ; 17537 eller k.nr ; 12086611382

Load More Posts
Go to Top