Enda en dag varmen. Igjen kan en fortelle om en dag full av oppgaver og inntrykk.

Vi tilbringer hele dagen ute i bushen og menigheten som vi gjester har ei herlig og svært så luftig kirke ! Det vil si ; ingen vegger , men tak og fri lufting tvers igjennom.
Kirka var fylt til randen og alle var så glade og spente på hva vi hadde å si. Id Skardal hadde hoveddelen av forkynnelsen og jeg var så glad for at jeg fikk filmet det. Det var herlig å se henne så fri i salvelsen fra Gud.  Selv delte jeg litt i ti minutter på dette møtet.  Men møtene er lange, støyende og varme.
Til stadighet må man tilpasse seg det meste og det er langt ifra den møtestilen som vi har hjemme. Selv slet jeg med ørene på grunn av det enorme volumet på anlegget. De roper med all sin kraft inn i en mikrofon som er stilt på høyeste frekvens , så det er litt av en utfordring noen ganger.
På kveldens korstog var det samlet enda flere folk og stemninger var skyhøy! Vi har med kamera og filmer , så du vil få se opptakene når jeg kommer hjem , (på undervisningssiden min)
Jeg hadde øreproppene på og var klar for det meste. Og Gud dukket opp!! Mange kom fram til frelse og vi ba for masse mennesker – Gud er så GOD ! Takk Jesus !
Det er et fjell like i nærheten der heksedoktorene jobber iherdig for å få stoppet det vi holder på med , men Jesus viser seg som seiersherre over hele området.
Og du som lurer på hvordan det gikk med vår venn med malaria : Han er i full fart og kvikner til for hvert minutt. Det er fortsatt ikke så enkelt med nettet her – så jeg undres på om dere mottar bilder til slutt.
Her er det blitt sent og vi er slitne men klare for en ny dag i morgen. Da deles vi opp.  Jeg reiser til kirken som vi har støttet og brukt tid med i Jinja, Bosiiro. Og skal preke der på deres gudstjeneste , og de andre blir igjen og preker i den lokale kirken som vi samarbeider med på denne reisen.
Nytt korstog på kvelden igjen jeg preker igjen, er jo hovedtaleren med svære plakater og greier. , og da ventes det enda flere folk.  Disse dagene høstes det sjeler for himmelen og vi får vise Jesu kjærlighet i praksis.
Takk for at du husker oss i bønn.