For en dag !!  Vi er oppe så tidlig som mulig og roer oss med frokost, så er det avreise rundt halv elleve og en times humping i bil fram til stedet der vi er hele dagen. Med gårsdagen friskt i minne , der vi husker besøk i hjemmet til fire forskjellige  enker og deres familier. De får litt mat, en oppmuntring og forbønn for diverse helseplager. Kirka var full av enker og eldre personer og mange andre pastorer og ledere og vi delte ut praktisk kjærlighet gjennom ris, salt, brød og såpe. Det ble båret inn pose etter pose etter pose og det var mer enn nok til alle selv om vi ikke visste tallet på forhånd.. praktisk kjærlighet er det som taler høyest til hjertene.

Korstoget gikk sin gang og det er ville men glade tilstander.
Så tilbake til i dag.
Vi ankom området og der var det fullt opp av unger!!  De sto ute og ventet og lurte på hvorfor vi hadde samlet dem. Det ble telt opp 334 unger og vi gledet oss til å vise Jesu omsorg til dem .
Men først var det møte. Teltet var stappende fullt av over fire hundre voksne og det var trangt om plassen.
Id talte sterkt om det å ta imot barna og ta vare på dem. Og så var det min tur. Jeg var ledet til å ta «Theres a storm coming!» og det ble flettet sammen med vindværet på Øvresalen og den Jesus som kom inn i rommet og sa «Tro meg!» Det er fryktelig mye stolthet her. Det slaget som Jesus kaller for synd. «Gud står den stolte imot, men den ydmyke får stor nåde»  – budskapet var å omvende seg (fatte et annet sinnelag) og så skjedde det noe som ALDRI skjer i Uganda…. Jeg knelte ned på jordgulvet i tilbedelse og når jeg til slutt så meg rundt fikk jeg se at alle lå på kne i sine fine dresser og kjoler. Rett på bakken uten å ense at det var kun jord på gulvet… Det ble et helt underlig og utrolig sterkt nærvær ettersom Den Hellige berørte og smeltet hjertene. Det ble lenge for barna å vente, men Gud har god tid når folk søker ham.
Omsider ble det tid for å betjene barna. De var arrangert i et køsystem etter klassetrinn og alder og de fikk bøker og blyanter. De aller minste fikk bok, blyant og litt godterier. Det var beregnet til 334 barn… det kom 380!  Og eskene ble ikke tomme.. så vi gav til pastorer, og det ble nok til flere andre og lærerene fikk kritt og sånn greie til å tørke tavla med.
Herlig å peke på en Gud som er MER enn nok! På denne reisen har vi delt ut til over tusen barn og hvor mange enker, eldre og enslige vi har gitt til har jeg rett og slett ikke telling på. Vi berører menneskeliv med de gavene dere har bidratt med !!!
Etter hvile i VIP loungen (den med åpen himmel, høner, griser og geiter) var det tid for korstog! Igjen danses det og klemmes det, vitnesbyrd og sang om hverandre og vi blir overøst med omsorg og oppmerksomhet.
Vi får de vakreste gaver fra kvinnene, alt ifra egg og bananer til flotteste håndarbeid til å ta med hjem.
Rett før jeg skulle opp å preke, kom en nydelig dame dansende mot meg og holdt noe under tørklet sitt…og der kom det fram et nydelig håndlaget halssmykke som hun festet rundt halsen min. Så var det bort på Id og feste et nydelig armbånd på henne (håndlaget selvfølgelig)  – de overøser oss!! Kveldens preken kjentes ut som ei kraftpakke og resultatet var minst 20 frelst. Dette er ikke et korstog med tusenvis av mennesker , så dette er sterkt. Vi har passert hundre frelst hittil og enda teller vi.
I morgen blir en lang deg.
Det er den siste med korstog og møter, så da gir vi bånn gass hele dagen.
Det blir DÅP!  Det må lastebiler til for å frakte folkene til stedet, og jeg skal ha med kamera ! Det er helt enormt å være vitne til..
Vel, kvelden senker seg, jeg er gjennomsliten men lykkelig !
Aldri et kjedelig øyeblikk med Jesus!