Dag en av korstog nummer to!  Vi er på en helt ny plass , med helt nye folk. Det kommer forresten rapporter fra der vi var i går ; først 16 stykker som ville bli frelst, så har de dratt med seg flere til kirka og nye blir frelst hele tiden Kirken er altfor liten! Herlig å få rapporter. Ikke godt å si nå hvor mange som har fått forandret livet etter gårsdagen. 

Tilbake til dagens opplevelser. Vi har konferanse på dagtid og korstog på kvelden. Korstog er jo som et gedigent friluftsmøte. 
Det var en utrolig velkomst som ventet oss da vi kom. Disse menneskene som er her har fastet og bedt i førti dager for å forberede det som skjer i disse dagene. I dag er det søndag, vi skal gjøre dette hver dag til og med torsdag. Når vi kom inn i kirken viftet de alle med blader fra trærne og smilte, sang og jublet. Helt utrolig ! Id hadde et herlig innlegg på litt over 15 minutter, Glenn hadde en hilsen og så fortalte jeg vitnesbyrdet om da mamma ble frelst og knyttet det opp til dette med å være en ny skapning i Kristus, og det resulterte i mange tårevåte og glade mennesker. 
Vi fikk be for mange som var syke og annet og Gud berørte folk kraftig.
Så var det mat – det er interressante greier. Vi må være forsiktige på grunn av at de har en helt annen bakterieflora enn oss. Men høflig må man jo være. Etter maten dro vi til pastorens eiendom for å slappe av. Det betyr pause i tre fire timer ute på bakken sammen med høner griser og kuer. Greit selskap det , men de er ikke særlig snakkesalige. 
Dette er visst programmet hele uka. 
Vi ankom korstoget og det hadde samlet seg endel folk. De som kommer stormende er jo barna. De studere oss med store øyne og flokker seg rundt oss. Vi kastet oss ut i dansen og musikken og det var visst populært. Jeg orker ikke å sitte på utstilling på en plaststol…vi vil være MED folkene. 
Det var herlig å preke omsider. Og det ble kjemperespons. Over tredve som kom fram og gav sitt liv til Jesus. Og dette er bare første kvelden. 
Så ba vi for syke og for folk som var plaget og både sykdom og demoner fløy . Det var et par stykker med rusproblemer som også gav livet sitt til Jesus og de fikk kraftig forbønn. Den ankom en svær fyr med villt blikk, han hadde ikke godt i sinne. Denne mannen hadde banket opp mange i området og var vel ansett som farlig. En fire-fem menn fikk tak i ham og tatt ham til sides. Nå er han frelst og satt totalt fri.
Jeg kunne skrevet om så masse som skjer, men disse "dryppene" får holde. Vi er spente på morgendagen!!

2018-05-06T22:14:31+02:00

Legg igjen en kommentar