Ja, så sittr jeg igjen hjemme i mitt eget land og tenker tilbake på alt en har fått være med på. Når folk spør ; Hvordan har du hatt det ?"  og du vet ikke hvor du skal begynne.. 

Inntrykkene er mange og bildene taler sitt språk for oss som har vært der. 
Hva var høydepunktene ? Hva var det værste..? 
Alt jeg vet er at vi har berørt menneskeliv på så mange måter. Vi har fått vise Gusd kjærlighet i praksis. Vi har fått utfordringer som vi ikke trodde var mulige å komme gjennom. Vi har vent oss til toaletter i bushen, høner som jakter på firfirsler, hundrevis av mennesker frelst, over fire hundre pastorer og ledere liggende på kne på jordgulv, nyskjerrige fingre i skandinavisk hår og dåp på ekte Bibelsk vis… lista er lang. 
Her er ingen shuttlebuss som skysser deg behagelig fra flyplassen og til møtelokalet med god lyd og aircondition og shuttle til et fint hotell… 
Her blir vi skitne, svette, kløende, utfordret i møte med folk i slummen og folk i landsbyen – – jeg kunne ikke tenke meg noe annet. 
Min bønn er at flere blir med neste år , slik av vi kan hjelpe flere! Det nytter !! 
Etter vår nå tredje reise ser vi at det utgjør en forskjell i ekte menneskeliv. 
Muliika Emmanuel Fred… Denne spesielle mannen som daglig risikerer ALT for å redde unger fra gata , enker som ingen bryr seg om, mennesker som ikke vet at de er elsket av Gud. 
Han ble født under et mangotre, vokste opp i fattige og enkle kår og har viet sitt liv til å følge Jesus i slummen og i landsbyene for å utbre Guds rike. 
Ekte vare, ekte hjerte. Hardved ! Er stolt av å kjenne en slik mann. 
 Hvordan summere ? Tja – det går nesten ikke , men takk for at du har bidratt. Takk for at du har latt deg berøre og takk for at du lar Jesus berøre deg til å stå med for å hjelpe både hjemme i Norge og i Uganda.