Nå har vi lagt bak oss 12 dager her nede, og det er ikke småtterier vi får lov til å være med på!  Dagene er stappfulle av møter med mennesker som mangler det meste. 

Dette landet er så frodig og vakkert, men her trengs det mye for å få reist folk opp til en følelse av verdi og kunnskap om Guds omsorg. 
Det som virker her , er å komme med ekte hjertevarm kjærlighet. 
Gårsdagen startet med konferanse som vanlig, og teltet fylltes opp sakte men sikkert. Hvor mange det er plass i inni der vet jeg ikke, men det var smekkfullt. Glenn Andreas fik skikkelig trøbbel med fordøyelsen og etter noen dager plager ble det for mye og han måtte holde sengen fram til kveldens korstog. 
Det var så sterkt å se alle sammen, men spesielt de som hadde blitt frelst dagen før. En av dem sto der i filler, en som hadde ligget under for alkohol og stoff men ble satt fri i går. Når det ble annonsert at det blir dåp på torsdag, var han kjapp til å reise seg! Senere på dagen kom han til oss med ei flott t-skjorte – der sto det "Stolt mamma til to!"  Ha ha, godt han ikke kan norsk.  Han kom også på kvelden og er så lykkelig ! 
En annen kar som hadde terrorisert nabolaget og banket opp folk ble også frelst og satt fri dagen før og nå får vi høre vitnesbyrd om en helt ny mann. Vitnesbyrdene er så mange her..
I dag skal det gies rom for vitnesbyrd fra scenen, og det blir en fest. 
Mellom konferansen og korstoget vår vi oppholde oss i den beste VIP loungen som finns ; på et jorde under åpen himmel. Sammen med kuene, grisene, hønene og noen geiter får vi "ligge i grønne enger" og bare nyte fuglelyder og lyden av korstogets innslag i det fjerne. 
Denn dagen er en dag vi virkelig ser fram til ; tidlig på morningen har Muliika reist for å handle. Det er invitert alle enkene i området og alle de som er over femti år. Da kommer de , muslimer, kristne, og folk av andre troretninger. Vi gir dem Guds kjærlighet i praksis! De får ris, sukker, såpe og litt til og blir satt ære på. Jeg forventer at Guds godhet vil føre dem alle til ham i dag.
Morgendagens agenda er foreldreløse barn i området og barn generelt. De vil strømme til og vi venter minst to tre hundre. De får skolebøker, blyanter og penner. Dette har høy verdi hos dem. Det blir nok litt mere også, men jeg har ikke detaljene.  Korstogene går sin gang og Jesus kjærlighet slår selv den mest hardbarkede heksedoktor i bakken. 
Jesus lever !


2018-05-08T09:06:35+02:00

Legg igjen en kommentar