Her kommer et glimt fra reisa i Nord.  Vi er midt inne i konferansehelgen i Harstad, og allerede ser vi at Guds kraft er virksom.

Reisa starta allerede på tirsdag, der vi ankom Pinsekirken Salem på Sortland. På en helt vanlig tirsdag strømmet folk til lokalet og det ble et hjertelig gjensyn med mange. Nye ansikter var det også der, så tilstrømningen er følbar.

Det ble et sterkt møte og mange fikk en himmelsk berøring og profetisk tiltale i ettermøtet.  Varmen og brannen i hjertene var trosstyrkende for oss alle.

Onsdagen sto Stokmarknes for tur. Det er en liten forsamling som trofast holder dørene åpne, men de trenger nok mye forbønn og hjelp til å løfte arbeidet til nye høyder. Jeg har vært innom der sånn til og fra siden 2011 og ser at det nå trengs hjelp.

Så til Harstad: Møtene foregår i Metodistkirkens lokaler, som er leid for anledningen. Og fredagen var det stor oppslutning av folk fra fjern og nær. I ettermøtet ble folk helbredet og satt fri og stemningen var fyllt av takknemlighet til Jesus som fortsatt gjør sitt igjennom sine tjenere. 

Lørdag formiddag var det litt mindre folk, men forkynnelsen gikk rett hjem, og det ble flittig notert. Kommentarene etter fredag og lørdags forkynnelsen er et bevis på at Den Hellige Ånd virker gjennom ordets innflytelse.  Forbønn ble det selvsagt, og etter det ble det gode samtaler over kaffekoppen, deriblandt med en kar som kom inn fra «gata» og som fikk oppleve en glad og livlig gjeng.

Forventningen ligger i lufta for kveldens møte og for søndagen – Gud er på ferde, Han gjør noe som vi ikke helt klarer å sette ord på. Men vi kjenner at det er et åndelig «værskifte» på gang.

Takk for deg som ber for oss – det trengs !

SBJ