Som reisende predikant er det fort gjort å si ja til alt av oppgaver som både foreslåes og kanskje til og med anbefales. Og når en er så betatt av Frelseren er det ikke alltid så lett å si nei.
Jeg har bare lyst til å skrive noen ord om hvordan jeg opplever dette å balansere på en tynn egg der mye kan fort bli FOR mye.
I mitt tilfelle, har jeg en historie der ting ble så ødelagt at jeg til slutt ble uføretrygdet. Dette var i tiden før jeg ble frelst.
Så, når jeg ble frelst og lykkelig kastet jeg medisiner og avlyste alle avtaler i terapi og tenkte ; nå er jeg FRI!
Og det var sant , men det skulle bli en reise i helbredelser gjennom Bibelen og gjennom å tilbringe masse tid med Jesus.
Jeg endte til slutt opp på diverse Bibelskoler, lederskoler m.m og kjente klart at det var ledet av Gud. Stort var mitt mål om å bli kvitt trygden og å kunne jobbe normalt.
I min iver, startet jeg i jobb. Først noen dager. Så flere. Så 100 prosent stilling og så…….møtte jeg den berømte VEGGEN så det smalt !
Hva skjedde? Jeg samlet meg sammen, på kne for Gud og bygget meg sakte opp igjen. Så ble jeg frisk, og kastet meg ut i en vikar jobb – gjett hva som skjedde…? Total kolaps!
Hva var problemet?
Igjen og igjen var jeg som den flua som stadig forsøker å komme ut av et vindu som er lukket. Jeg så jo friheten – hvorfor kom jeg ikke dit ?
Jeg kunne fortalt om nederlag etter nederlag , men det er vel ingen vits i?
Så begynte jeg omsider å skjønne «tegninga» . Når jeg gjorde det som Gud ba meg om ; hadde jeg kraft og overskudd som overgikk alt. I det øyeblikket jeg våget meg på å gjøre noe som Jesus ikke hadde innvilget….ble jeg syk etter en liten stund.
Så hva ønsker jeg å formidle i dette lille vitnesbyrdet ?
Regner med du har skjønt det for lengst !
Når en er lydig og går i de tingene som HAN har gitt sitt tilsagn til, finns det en salvelse som gir kraft til å gjøre mye mere enn om en forsøker i egen kraft.
Ledelse fra Himmelen er min kraft!!
Så nå har jeg nok en full kalender – men jeg tror at jeg er trygg så lenge jeg holder meg tett inntil Jesus og lytter til ledelsen fra Den Hellige Ånd.
Det har tatt sin tid – og jeg er fortsatt underveis. Derfor minner han meg på at «uten meg kan dere intet gjøre»
Vær velsignet til å vandre i salvelsen fra Himmelen.

Hilsen meg og Jesus.