De fleste tenker når de ser navnet mitt at ; det er henne som reiser til Nord Norge hele tiden. Og det er ikke det verste ryktet en kan ha. Men det som er fakta er at jeg besøker flere steder i Norge og bruker mye tid på å følge opp menigheter og til å følge opp nyfrelste – over hele landet.  Sist helg fikk jeg gleden av å dele en hel helg med folket i Misjonskirken , Skotselv. Det er ikke første gangen vi har hatt en slik inspirasjonshelg, og jeg har besøkt menigheten jevnlig ca en gang i måneden over ganske lang tid nå.

Så jeg har bare lyst til å gi et bittelite reisebrev fra den delen av riket også!

Å ankomme lokalene i Misjonskirken er alltid en glede. En blir møtt så hjertelig i døra av varme håndtrykk og gode lyder fra kjøkkenet. Selve møtelokalet ligger i andre etasjen, og derfra hører en glade stemmer og sterk lovsang som lokker en opp til å bare roe hodet og tankene før selve møtet skal begynne. På fredagen skulle barnekoret Begeistring ha øvelse og voksne og barn fikk kveldsmat og gode samtaler, samt en invitasjon inn i resten av helgen.

Lørdag var det duket for tre møter med lovsang, betjening og god mat. Så, når klokken var slagen 11.00 på lørdagen satt det folk godt  fordelt overalt og forventningen var det ikke noe å si på.

Denne gangen var plattformen gjestet av to ekstra lovsangere – Sandra og Joel fra Holmestrand. Og samspillet imellom de forskjellige musikerne , totalt fritt for briljerende primadonna-nykker, men heller i frydefull harmoni, skapte grobunn for Gudsnærvær.

I en slik atmosfære er det lett å dele Guds Ord. Og responsen uteble ikke. Jesus er trofast som alltid og de som hadde satt av dagen til Ham, ble møtt til inspirasjon, tro, tårer, glede, praktisk undervisning, helbredelse og mere til.

For en lørdag!

Søndagen var det Gudstjeneste igjen, og det kom enda flere til. Og stemningen var ikke noe mindre. Folk ble møtt sterkt av Gud og kom glade og sa ; du prekte jo akkurat til meg!?  Mange var uvillige til å dra hjem og praten rundt kaffekoppen ble lang og god. Oppe i salen ba vi for og med hverandre til siste mann, så det ble sent utpå søndagen før siste gjest tuslet ut i høstsolen.

 

Håper å se deg der neste gang du er i området – det er virkelig en flott menighet!

SBJ