«Show me your face Lord» Denne setningen fra en sang av Paul Wilbour har ligget som bakgrunnsmusikk i hodet i noen timer. Det er merkelig hvordan sanger du ikke har oppsøkt eller lyttet til på måneder og år, bare dukker opp.

Min tanke er da at det er noe fra Den Hellige Ånd. Jeg søkte sangen opp på Youtube, og straks kjente jeg hvordan min ånd koblet seg opp med Guds Ånd og tårene fikk renne fritt. Tårer av glede og av takknemlighet, overveldet av opplevelsen av Guds nærvær.

Det er noe i luften for tiden… det er som når det brygger opp til et værskifte. Du vet, når skylaget endrer seg og lyset forandres. Enten er det slik at skylaget er i ferd med å løse seg opp, og vi får en skyfri himmel…eller så er det slik at skyene samler seg og blir tettere og mørkere.          En kan til og med kjenne det på vinddraget. Denne plutselige temperaturforandringen som kan gjøre en solrik dag til en iskald erfaring. Eller som når varm fønvind plutselig blåser gjennom hagen og mykt stryker deg på kinnet. SÅNN kjennes det Åndelige værskiftet for tiden. Er du kledd for det som kommer ? Åndelig påkledd ?

For ikke så lenge siden opplevde jeg at Guds Ånd kom sterkt over meg når jeg skulle tale og det kom et mektig budskap ; «There’s a storm coming! Get ready !» ( Den ligger på undervisningssiden min som en lydfil)  Ikke bare hørte jeg det, men jeg «så» det også. Budskapet kom delvis på engelsk, men mest på norsk. Og beskjeden var tydelig nok ; Det er et åndelig stormvær som er i emning.  Vi nordmenn er nærmest viden kjent for å ha været som samtaleemne. Det er faktisk mer enn normalt i forhold til resten av verden. Det finns spådommer om vær og vind som ligger i språket vårt fra langt tilbake i historien. Sjøfolk og bønder, husmødre og barnesinn – været er, og har vært en kjent samtaleform i alle samfunnslag.  Men det åndelige været har ikke vært fullt så fremtredende.

Norge er utvalgt av Gud!

Vi har flagget vårt med det kongelige korset i midten. Symbolet på Kongenes konge og vår kongelige arv fra himmelen. Vi har det hvite og rene som omringer Norges identitet og der settes standaren av renhet og hellighet for at Guds rike skal fremmes. Og i alle fire hjørnene finner vi blodets farge.. Pakt, forsoning, liv, beskyttelse – og flagget vårt vaier sterkt i den åndelige vinden også.

Har du fulgt med på det åndelige værvarslet i det siste ?  «Løft blikket og SE, markene er allerede hvite til høst». «våkn opp du som sover! » Gud vil igjen innta sin rettmessige eiendom, Han har betalt prisen til fulle på korset – Det kommer et stormvær, hvem kan stoppe vinden?

Er du kledd for været ? Det er på tide å søke Guds ansikt igjen. Ansikt til ansikt med Ham vil du kunne stå igjennom all slags vær, ikledd Kristus selv. 

«Show me your face Lord…..»