Vi er i en tid der vi virkelig får muligheten til å finne ut om vi virkelig tror på Bibelens sannheter, eller om vi helt har glemt dens sterke sannhetene ?

Vi siterer salme 91 og salme 23 og en haug av andre herlige skriftsteder – nå får vi muligheten til faktisk å handle som vi tror, eller handle på vår tro !

Nå skal jeg skynde meg å si at Ordet også sier at vi skal lyde myndighetene. Det vil si at vi ikke skal være overbekjennende gærninger som boikotter alle retningslinjer. DET er ikke kjærlighet.  Det finnes folk iblant oss som faktisk  ikke er så sterke, hverken fysisk eller i forhold til tro.

Vi skal bære de som ikke er så sterke, ikke dælje dem i hodet med skriftsteder!

Jeg kjenner meg trygg i Jesus og ønsker å si ; Vi har ingenting å frykte, bortsett fra frykten selv !

Hva mener jeg med en slik uttalelse sier du kanskje ?  Jo, det skal jeg forsøke å forklare.  Frykt tar fullstendig knekken på håp, tro, kjærlighet og evne til å ha omsorg for andre. Frykt skaper egoisme, gjerrighet, stress, manipulasjon og en haug med diagnoser. Frykten skaper en stresstilstand i kroppen vår som faktisk svekker immunforsvaret vårt. Både fysisk og åndelig.

Derfor var og er Gud så tydelig på at vi ikke skal frykte (eller bekymre oss) – det er skadelig for oss.

Så hvordan håndtere denne tilstanden ?  Jeg vil påstå at det er en ånd (ikke en demon) på lik linje med motløshetens ånd osv, og den må konfronteres og settes på plass.  På hvilken plass da ?  Frykt er en refleks som Gud har gitt oss for at vi skal reagere når det er nødvendig og så vende oss til Ham for hjelp.                                 Han er Fredsfyrsten !!

Min fred gir jeg dere, sa Jesus, ikke den fred som verden gir…. Jesus tilbyr deg og meg SIN fred som en gave for å sette oss fri fra å være slaver under en fryktelig hersker som kalles frykt.

Midt i alle stormer kan vi som Guds folk, som Guds barn, løpe til vår Himmelske pappa og motta hjelp uten kølapp !

Så la oss ikke le av de som ikke har Guds fred i disse dager og  hjelpe hverandre til å tro på Bibelens ord om å søke Herren av et helt hjerte og vandre hånd hånd med Jesus. Da blir ikke verden så stor og skummel lenger….

Jeg velsigner deg med Guds FRED i Jesu Kristi navn  <3